Dort je z oříškového korpusu, promazaný vanilkovým a čokoládovým odlehčeným máslovým krémem.
Na tento dort jsem si upekla korpus ve tvaru obdélníku. Nejprve jsem si vyřezala tvar stopy, tu jsem dvakrát prořízla, provlhčila a promazala krémem. Nechala jsem chvíli zatuhnout a začala obřezávat tak, aby vznikl požadovaný tvar. Ten jsem nahrubo obmazala krémem a dala na hodinu zatuhnout do lednice. Poté jsem obmazávala znovu na čisto, tak aby byl krém krásně hladký a vše bylo připraveno na potahování.
Takto připravený korpus jsem nechala přes noc pořádně zatuhnout v lednici. Druhý den jsem začala potahovat. Nejprve jsem celou botu potáhla červenou potahovací hmotou. Pak jsem začala dozdobovat dalšími detaily podle kopačky.
A takový je výsledek:
0 komentářů:
Okomentovat